O NAMA

Advokatska kancelarija Bogićević i Partneri osnovana je 2007. godine od strane advokata Zorana Bogićevića. Tokom vremena Advokatska kancelarija Bogićević i Partneri raste sa jasnim ciljem da svojim klijentima pruži širok spektar advokatskih usluga zasnovanih na profesionalizmu, znanju i dobroj praksi.

Filozofija Advokatske kancelarije Bogićević i Partneri je da pruži pravne usluge fizičkim i pravnim licima na najvišem profesionalnom nivou, pri čemu zahtevima klijenata odgovaramo davanjem efikasnih i praktičnih pravnih saveta i podrške.

Naša misija je da cenjenim klijentima ponudimo kompletno rešenje za dati slučaj, pri čemu sveobuhvatno pristupamo rešavanju njihovih pravnih problema u Republici Srbiji.

Sa klijentima sarađujemo u cilju pružanja odgovarajućih rešenja za njihova pravna pitanja, koristeći naše znanje i iskustvo stečeno u domaćim i inostranim slučajevima i praksi.

Razumevajući potrebe klijenata, nudimo prilagođena zakonska rešenja uvođenjem i primenom inovativnih rešenja uz maksimalnu pažnju sa ciljem smanjivanja rizika na najmanju moguću meru.

Advokatska kancelarija Bogićević i Partneri pruža pravne usluge stranim investitorima i domaćim kompanijama u svim fazama investiranja, statusnim promjenama, kao i u svakodnevnom poslovanju, uključujući radno pravo, rešavanje sporova, pregovaranje i izradu različitih vrsta ugovora.

Posebna pažnja se posvećuje specifičnosti zahteva i poslovanja svakog pojedinačnog klijenta. Naš fokus na svaki konkretan slučaj je ključ našeg uspeha, kvaliteta rada i zadovoljstva naših klijenata.

Advokati kancelarije Bogićević i Partneri trude se da sa klijentima izgrade poslovni odnos zasnovan na odnosu uzajamnog poverenja sa ciljem da rešimo bilo koje pravno pitanje, bez potrebe za skupim sudskim postupcima, kada je to moguće.

TOP